Održan treći krug edukacija 'Upravljanje projektnim ciklusom i javna nabava'

radionica

Regionalna agencija DUNEA organizirala je treći krug edukacija na temu 'Upravljanje projektnim ciklusom (PCM) i javna nabava' za korisnike javnog sektora u sklopu projekta “DNŽ koordinacija razvoja i razvojnih kapaciteta korištenja ESI fondova iz poziva Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-.2020."

Edukacije su se održale krajem siječnja u Dubrovniku i Metkoviću, a vodila ih je Vikica Lukić (Moneo), konzultantica s bogatim iskustvom u pripremi, provedbi i ocjenjivanju projekata.

Edukacijama se želi informirati, animirati, educirati i koordinirati ciljane korisnike iz javnog sektora o mogućnostima i potencijalima ESI fondova, kao i provedbi ugovorenih projekata kako bi se povećao broj financiranih projekata iz ESI fondova.

Preostale edukacije na temu 'Natura 2000, Cost-benefit analiza, te PCM i javna nabava' planirane su krajem veljače i početkom ožujka.

Projekt je započet u rujnu 2016., a provedba traje do ožujka 2019. Ukupan proračun projekta je 1.460.097,74 kuna, a nositelj je Regionalna agencija DUNEA.

logo tehnicka

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem