On-line konferencije u sklopu Infodana programa Urbact III

eu

U Madridu se 22. i 23. siječnja održava međunarodni Infodan programa URBACT III koji za cilj imati povezati potencijalne partnere u sklopu poziva za Mreže za planiranje.

Cilj programa je razmjena znanja i izgradnja kapaciteta europskih gradova i općina koji izrađuju ili provode integrirane strategije i akcijske planove održivog urbanog razvoja, i okupljaju do 10 partnera iz različitih europskih zemalja. 

Kako bi se sudjelovanje omogućilo i zainteresiranima koji ne mogu fizički sudjelovati na spomenutom Infodanu u Madridu, organizatori su pripremili nekoliko online konferencija.

Online konferencije će se održati u srijedu, 23. siječnja, od 14 do 16:30 sati. Prijaviti se možete ovdje, i to tako da svoje podatke upišete na stranicu sobe (u dijelu On-line Participants) za čiju temu ste zainteresirani. Svaka stranica (soba) u ovom dokumentu na vrhu sadrži podatke o temi, trajanju i poveznici na kojoj se možete pridružiti online konferenciji. Na raspolaganju su Vam sve sobe, osim sobe 1 koja je namijenjena Nacionalnim URBACT točkama.

Na spomenutom Infodanu očekuje se sudjelovanje zainteresiranih partnera iz cijele Europe te Vam isti može uvelike pomoći oko traženja partnera. Infondan Nacionalne URBACT točke za Hrvatsku održat će se 17. siječnja u Opatiji. Više o programu možete pronaći ovdje. 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.