Otvoren URBACT-ov poziv za Mreže za planiranje

eu

U sklopu programa URBACT III objavljen je novi poziv za Mreže za planiranje otvoren do 17. travnja.

URBACT III je program međuregionalne suradnje koji se financira sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj  unutar cilja Europske teritorijalne suradnje. Cilj programa je razmjena znanja i izgradnja kapaciteta europskih gradova i općina koji izrađuju ili provode integrirane strategije i akcijske planove održivog urbanog razvoja.

Mreže za planiranje nastoje pomoći europskim gradovima pronaći rješenja za urbane izazove. Okupljaju do 10 partnera iz različitih europskih zemalja koji dijele iskustva i uče jedni od drugih. Partneri će izraditi Integrirani akcijski plan i imat će priliku isprobati neka rješenja manjih razmjera u svojim gradovima. Taj će posao biti obavljen okupljanjem lokalnih dionika i radom u lokalnim i transnacionalnim partnerstvima.

Infodan Nacionalne URBACT točke za Hrvatsku, održat će se 17. siječnja u Opatiji. Više o Infodanu možete pronaći ovdje. Registracije su otvorene do 15. siječnja. Više informacija o programu možete naći na službenoj stranici programa.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem