Prijave za Mediteranski sajam do 1. ožujka

 finalnoweb

Ovogodišnji Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva održat će se od 14. do 17. ožujka u vanjskim i unutarnjim prostorima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.

Sajam po 16. put organizira Dubrovnik Sun d.o.o., u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ, Regionalne agencije DUNEA, te Razvojne agencije Grada Dubrovnika DURA-e.

Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao značajna sajamska priredba u Hrvatskoj na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva. Prošle je godine izlagalo preko 200 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a zabilježeno je preko 20.000 posjetitelja.

Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda. I ove godine nastavit će se s promocijom domaćih kvalitetnih proizvoda, te pripremom niza edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.

Prijave su otvorene do 1. ožujka 2019. Sve informacije, uključujući i prijavnice, mogu se pronaći na web stranici Sajma www.mediteranski-sajam.com.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem