Javni poziv za Program razvoja otoka u 2019.

Lastovo

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije raspisalo je Javni poziv za dostavu prijedloga projekata za Program razvoja otoka u 2019.

Provedbom Programa nastoji se pružiti podrška infrastrukturnim projektima na području otoka, a rok za dostavu prijava, odnosno prijedloga projekata je 21. prosinca 2018.

Korisnici Programa su jedinice lokalne i područne samouprave koje u svojim administrativnim granicama obuhvaćaju hrvatske naseljene otoke i njima pripadajuće povremeno naseljene i nenaseljene otoke i otočiće te poluotok Pelješac.

Program je lokalnog karaktera i ima za cilj lokalnoj zajednici na otocima omogućiti realizaciju prioritetnih malih kapitalnih infrastrukturnih projekata koji se odnose na izgradnju, rekonstrukciju, obnovu i adaptaciju komunalne, društvene, javne, poduzetničke i/ili turističke infrastrukture te na područja zaštite okoliša, energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.  

Prijavitelji mogu podnijeti prijave za najviše dva projekta. Ukupna vrijednost iznosa sufinanciranja po prijavitelju može iznositi najviše 2.000.000,00 kuna s PDV-om. Projekt čija ukupna vrijednost iznosi manje od 110.000,00 kuna odnosno 140.000,00 kuna s PDV-om, ovisno o stupnju razvijenosti jedinice lokalne i područne samouprave mjesta provedbe projekta, neće se sufinancirati.

Kompletnu dokumentaciju i sve potrebne informacije možete pronaći na stranicama Ministarstva.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem