Poziv na informativne radionice za organizacije civilnog društva iz područja športa

sport33

Središnji državni ured za šport organizira informativne radionice za organizacije civilnog društva iz područja športa - potencijalne prijavitelje na Natječaj za sufinanciranje športskih programa poticanja lokalnog športa i športskih natjecanja u 2019. godini.

Prijavitelj mora biti udruga iz sustava športa koja je osnovana sukladno Zakonu o udrugama i Zakonu o sportu. Prijavitelji mogu imati i partnere u provedbi programa, i to udruge iz sustava športa, ustanove iz sustava športa i odgojno – obrazovne ustanove.

Radionice se organiziraju sa svrhom pružanja relevantnih informacija o postupku prijave, a temeljni ciljevi Natječaja su razviti i provesti učinkovite i održive aktivnosti koje će pridonijeti razvoju športa, a usmjerene su na obuku neplivača, na poticanje bavljenja rekreativnim i amaterskim športom, organiziranje športskih natjecanja i odlaska na međunarodna športska natjecanja te na organiziranje međunarodnih športskih konferencija.

Ukupna vrijednost Natječaja i planirani iznosi po programskim područjima Sredstva za provedbu Natječaja osigurana su u Državnome proračunu Republike Hrvatske za 2018. godinu i projekcije za 2019. i 2020. u ukupnome iznosu od 7.040.000,00 kuna.

Radionice će se održavati u Središnjem državnom uredu za šport, Savska cesta 28/I, Zagreb, u sljedećim terminima: 5., 13.,14., i 17. prosinca 2018. u 10 sati, te 21.,25. i 28. siječnja 2019. u 10 sati.

Radi ograničenog broja mjesta, ispred jedne organizacije moguća je prijava za najviše dvije osobe. Broj mjesta na svakoj radionici ograničen je na 15 osoba, a predviđeno trajanje radionice je 2 sata.

Prijava za sudjelovanje na radionici moguća je putem sljedeće poveznice

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem