Poziv na Info dan i predstavljanje 3. Poziva s posebnim naglaskom na otoke i slabo naseljena područja

MLJET

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije organizira INFO dane kako bi potencijalne prijavitelje upoznali sa sadržajem Programa transnacionalne suradnje Interreg V.B Mediteran 2014-2020, te ih na vrijeme pripremili za prijavu na 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga.  

U 3. Pozivu dozvoljen je samo jedan tip projekata, a radi se o modularnim projektima, koji se odnose na testiranje i kapitalizaciju, s posebnim naglaskom na otoke i slabo naseljena područja, a prijaviti se mogu javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja.

Na INFO danu koji se organizira u prostorijama Ministarstva regionalnog ravoja i fondova EU u Zagrebu, 5. prosinca 2018. godine, sudionici će imati priliku čuti iskustva u procesu prijave i provedbi projekata od strane uspješnih hrvatskih projektnih partnera iz prethodnih poziva. 

Poziv na dostavu projektnih prijedloga je otvoren od 30. studenog 2018. godine do 31. siječnja 2019. godine, i to za prioritetne osi 1 i 3 (specifični ciljevi: Plavi rast; Održivi obalni i pomorski turizam; Upravljanje i umrežavanje zaštićenih područja). Više o samom pozivu možete pronaći na stranicama Programa.

Nacrt dnevnog reda možete pronaći ovdjea zbog organizacijskih razloga potrebno je sudjelovanje potvrditi putem Prijavnog obrasca.

Opći cilj INTERREG Med programa je promicanje održivog rasta u mediteranskom području poticanjem inovativnih koncepata i praksi, racionalnog korištenja resursa i podupiranjem društvene integracije kroz pristup temeljen na teritorijalnoj suradnji. 

Program je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru cilja Europske teritorijalne suradnje koji pruža podršku regionalnoj suradnji između država mediteranskog područja tijekom programskog razdoblja 2014. – 2020. Ukupan proračun Programa suradnje iznosi 275.905.320 eura.

MEDinterreg

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem