Poziv na događanje Programa LIFE – doprinos provedbi klimatskih politika

Webp.net resizeimage

Ministarstvo zaštite okoliša i energetike, kao koordinator Programa Life Europske unije, organizira događanje pod nazivom „Program LIFE – doprinos provedbi klimatskih politika“ koje će se održati 5. prosinca 2018. u Zagrebu s početkom u 9 sati.

Cilj događanja je predstaviti doprinos Programa LIFE dostizanju klimatskih ciljeva kroz primjere projekata iz različitih područja kao što su poljoprivreda, šumarstvo, otpad, urbanističko planiranje, zaštita prirode i mnogi drugi.

Program LIFE za razdoblje 2014. – 2020., osigurava 3,46 milijarde eura za sufinanciranje projekata na području zaštite okoliša, prirode i klime. Europska unija, u ovom slučaju, sufinancira projekte od 55 do 75 posto.

Iz LIFE programa bespovratnim sredstvima sufinanciraju se: pilot projekti, demonstracijski projekti, projekti najbolje prakse, projekti informiranja i podizanja svijesti, a projekt može prijaviti svaka pravna osoba registrirana na području Europske unije: javna tijela, privatne komercijalne organizacije i neprofitne organizacije.

Zbog ograničenog broja sudionika, molimo da svoje sudjelovanje registrirate ovdje.

Za sva pitanja možete se obratiti na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a više informacija pronađite na internetskoj stranici Programa Life.

Preuzmite dnevni red

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem