Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije odali počast žrtvi Vukovara

 vukovar kolona sjecanja 2018 1

Predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije, predvođeni županom Nikolom Dobroslavićem, zamjenicima Žaklinom Marević i Joškom Cebalom, te ravnateljicom Regionalne agencije DUNEA Melanijom Milić, odali su u Vukovaru počast svim žrtvama u agresiji koju je Grad heroj doživio u Domovinskom ratu.

Nakon što su zapalili svijeće ispred vukovarske bolnice, predstavnici Dubrovačko-neretvanske županije sudjelovali su u Koloni sjećanja.

Vijence i svijeće u znak sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. i 27. obljetnicu stradanja, položili su Predsjednica RH Kolinda Grabar Kitarović, predsjednik Vlade Andrej Plenković, predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, hrvatski branitelji Vukovara i predstavnici Grada Vukovara.

Počast stradalima odala su i druga brojna izaslanstva među kojima i Dubrovačko-neretvanska županija.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem