Otvoren 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga INTERREG Mediteran

mljet

Otvoren je 3. Poziv na dostavu projektnih prijedloga Programa transnacionalne suradnje INTERREG V-B Mediteran. U ovom pozivu je dozvoljen samo jedan tip projekata, a radi se o modularnim projektima, koji se odnose na testiranje i kapitalizaciju, s posebnim naglaskom na otoke i slabo naseljena područja.

Predviđeni iznos sredstava po projektu je između 2,5 i 4 milijuna eura, a intenzitet potpore je 85 posto troškova projekta. Prijaviti se mogu javne i privatne organizacije sa sjedištem u regijama mediteranskog područja. Proces prijave se provodi u dvije faze te se obje podnose elektroničkim putem.

Samo projekti koji prođu prvu fazu će sudjelovati u drugoj fazi. Predviđeni početak projektnih aktivnosti je u studenom 2019. godine. Rok za pred-prijavu (prva faza) je 31. siječnja 2019. godine.

Program je financiran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u okviru cilja Europske teritorijalne suradnje koji pruža podršku regionalnoj suradnji između država mediteranskog područja tijekom programskog razdoblja 2014. – 2020.

Opći cilj INTERREG Med programa je promicanje održivog rasta u mediteranskom području poticanjem inovativnih koncepata i praksi, racionalnog korištenja resursa i podupiranjem društvene integracije kroz pristup temeljen na teritorijalnoj suradnji. Ukupan proračun Programa suradnje iznosi 275.905.320 eura. 

Više informacija o procesu prijave te natječajnoj dokumentaciji možete pronaći na službenoj web stranici INTERREG Med programa. 

                                                                                                   Interegg

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem