Na Korčuli održana radionica 'Upravljanje projektnim ciklusom i javna nabava'

IMG 5218

Dvodnevna radionica „Upravljanje projektnim ciklusom (PCM) i javna nabava“ održala se u Gradu Korčuli 18. i 19. listopada u organizaciji Regionalne agencije DUNEA, a u sklopu projekta Tehnička pomoć kojemu je cilj jačati kapacitete djelatnika organizacija s javnim ovlastima za korištenje ESI fondova.

Uvodnu riječ održao je gradonačelnik Korčule Andrija Fabris, a više o planu radionice i projektu rekla je predstavnica Regionalne agencije DUNEA.

Na radionici „Upravljanje projektnim ciklusom (PCM) i javna nabava“ sudjelovalo je 25 osoba. Sudionici su bili predstavnici iz Grada Korčule, Ustanove športski objekti Korčula, Razvojne agencija KORA, Gradskog muzeja Korčula, Razvojne agencija BLARA, Općine Vela Luka, Komunala d.d. Vela Luke, Doma Zdravlja Vela Luka, SB „Kalos“ Vela Luka, Općine Lumbarda, LAG 5, Lučke uprava Dubrovnik i ŽLU Korčula. Radionice je vodila Vikica Lukić (Moneo), konzultantica s bogatim iskustvom u pripremi, provedbi i ocjenjivanju projekata.

Radionice i edukacije realizirane su u sklopu projekta “DNŽ koordinacija razvoja i razvojnih kapaciteta korištenja ESI fondova iz poziva Operativnog programa "Konkurentnost i kohezija 2014.-.2020." koji je Razvojna agencija DUNEA ugovorila s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova. Edukacijama se želi informirati, animirati, educirati i koordinirati ciljane korisnike iz javnog sektora o mogućnostima i potencijalima ESI fondova, kao i provedbi ugovorenih projekata kako bi se povećao broj financiranih projekata iz ESI fondova.

Projekt je započet u rujnu 2016., a provedba traje do ožujka 2019. Ukupan proračun projekta je 1.460.097,74 kuna, a nositelj projekta je Regionalna agencija DUNEA.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem