Osigurano 1,5 milijuna kuna bespovratnih sredstava za poticanje zapošljavanja

dadic ugovor opera II

Dubrovačko-neretvanska županija potpisala je ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se sufinanciraju iz Europskog socijalnog fonda, ”Razvoj i promocija partnerskog vijeća za tržište rada i razvoj ljudskih potencijala Dubrovačko-neretvanske županije – Opera II”. Vrijednost projekta je 1,5 milijuna kuna, a sufinanciran je u iznosu od 100 posto.

Nastavak je to projekta čiji je cilj doprinijeti povećanju zapošljivosti najranjivijih skupina na tržištu rada kroz pripremu i provedbu inovativnih lokalnih inicijativa za poticanje zapošljavanja usklađenih s potrebama i strateškim prioritetima naše županije. Osim edukacije o poduzetništvu namijenjene ranjivim skupinama na Korčuli i u Neretvi, kroz projekt će se raditi na jačanju svijesti o poduzetništvu i STEM obrazovanju djece osnovnih i srednjih škola.

DUNEA je partner na projektu uz HZZ Dubrovnik, DURA, KORA, Sveučilište u Dubrovniku te Centar za poduzetništvo Dubovčko-neretvanske županije.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem