Povijest na zrnu soli na Facebooku i Instagramu

Povijest na zrnu soli

Dvodnevna edukacija o važnosti i prednosti digitalnog marketinga, korištenju društvenih mreža i metode provođenja plaćenog oglašavanja na društvenim mrežama organizirana je u sklopu projekta Povijest na zrnu soli, a održala se 18. i 19. travnja 2018. u Stonu. Edukaciju su vodili Marina babić i Tibor Pištalo iz tvrtke Mint Media.

„Najbolje vrijeme objave novosti na Facebooku je četvrtak u popodnevnim satima, Facebook poruke za promoviranjem tik do vijesti treba zanemariti jer su najskuplja, a najneučinkovitija opcija dok se specijaliziranim kampanjama može doprijeti do velikog broja potencijalnih klijenata,“ istaknuo je Pištalo sudionicima.

Mogućnosti oglašavanja na društvenim mrežama predstavljene su putem Facebook stranice projekta, dok je na radnom dijelu napravljen i Instagram profil „Povijest na zrnu soli“. Na spomenutim društvenim mrežama naći će se zanimljivosti o povijesnoj, kulturnoj i prirodnoj baštini, fotografije stonskog kraja i informacije o projektu.

„Jedna od najvećih grešaka je kada privati Facebook profil predstavljen kao poslovni, a još gore kada je isti zaključan i potencijalni klijenti jednostavnim pregledom ne mogu saznati sve što ih zanima,“ upozorila je na kraju radionice Babić.

Edukacija je organizirana u sklopu projekta „Povijest na zrnu soli“ financiranom iz Operativnog programa ''Konkurentnost i kohezija'' 2014-2020. Nositelj projekta je Općina Ston, a kao partneri sudjeluju Turistička zajednica Općine Ston, Društvo prijatelja dubrovačke starine, Regionalna razvojna agencija DUNEA, Župa sv. Vlaha – Ston i privatni poduzetnik Natura Dalmatia.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem