Započeo obilazak najboljih u ruralnom turizmu

IMG 2600

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA i ove godine organiziraju „ZLATNU NARANČU“ – izbor najboljih primjera ruralnog turizma u DNŽ. Riječ je o nastavku projekta kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma.

Na natječaj se prijavilo šesnaest poslovnih subjekata od kojih dva s područja Dubrovnika, šest iz Neretve, četiri s Pelješca te po dva iz Konavala i Korčule.

Ocjenjivačka komisija, koju čine predstavnici struke: Ivo Mujo iz Upravnog odjela za gospodarstvo i more DNŽ, Stella Đurović iz Turističke zajednice DNŽ, Nikolina Trojić iz HGK, županijske komore Dubrovnik te Antonija Odak i Olja Trković iz Regionalne razvojne agencije DUNEA, u prvom krugu ocjenjivanja izabrali su petnaest finalista. U drugom krugu ocjenjivanja, provjerom na terenu ocjenjivačka komisija će izabrati pobjednike.

Da podsjetimo, prošle godine nagrada je otišla u Metković restoranu i izletištu Đuđa i Mate, dok je 2016. godine prvo mjesto osvojilo OPG DIANA MAROVIĆ – EKO ŠKOJ.

ZNlogo

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem