Odabrani dječji radovi u natječaju ''Hrvatska kakvu želimo''

RezultatiOS2

U nagradnom natječaju za dječje literarne i likovne radove na temu ''Hrvatska kakvu želimo'', kojeg je organiziralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, sudjelovalo je 17 osnovnih škola s područja Dubrovačko-neretvanske županije.  Natječaj se prvo provodio na školskoj razini, a potom je županijski ocjenjivački odbor izabrao najbolje radove u 4 kategorije.

U kategoriji likovnih radova učenika od I. do IV. razreda nagrađeni su: Nora Ujdur - 4. razred, OŠ Župa Dubrovačka ; Ante Pecotić - 4. razred, OŠ Smokvica i Patricia Bogdan - 1. razred, OŠ Slano.
U kategoriji literarnih radova učenika od I. do IV. razreda nagrađeni su: Mariana Laus - 3. razred, OŠ Smokvica; Nikolina Protić - 4. razred, OŠ Blato i Emil Fak - 4. razred, OŠ Fra Ante Gnječ iz Staševice.
U kategoriji likovnih radova učenika od V. do VIII. razreda nagrađeni su: Jan Škokić - 6. razred, OŠ Petra Kanavelića iz Korčule; Magdalena Šimić – 7. razred, OŠ Orebić i Matija Glučina - 6. razred , OŠ I. D. Mišić iz Komina.
U kategoriji literarnih radova učenika od V. do VIII. razreda nagrađeni su: Toni Skurić - 8. razred, OŠ Cavtat; Josip Bačić - 5. razred, OŠ Župa Dubrovačka i Ana Baletić - 8. razred, OŠ Marina Getaldića iz Dubrovnika.
Dubrovačko-neretvanska županija osigurat će nagrade za izabrane radove, koje će biti dodijeljene na svečanosti u Dubrovniku, u dogovoru s Ministarstvom. Najbolje plasnirani radovi su proslijeđeni dalje, na natjecanje na nacionalnoj razini, čiji će se rezultati znati kroz 10-ak dana.
Natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu ''Hrvatska kakvu želimo'' provodi se u sklopu procesa izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine. Aktivnosti na terenu provode regionalni koordinatori, a u Dubrovačko-neretvanskoj županiji koordinira ih Regionalna razvojna agencija DUNEA.

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem