Veliki broj zainteresiranih za stručnu praksu u Predstavničkom uredu DNŽ

BRpraksa3

Završen je proces prijava za iskaz interesa za stručnu praksu u Predstavničkom uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu, koje su se zaprimale od 12. do 28. veljače 2018. godine.
Temeljem otvorenog poziva za iskaz interesa za stručnu praksu, ukupno se prijavilo 19 kandidata koji zadovoljavaju kriterije. Broj prijavljenih kandidata govori o velikom interesu mladih za upoznavanjem s radom Predstavničkog ureda i institucija Europske unije.
Stručno povjerenstvo razmotriti će pristigle prijave te svakog kandidata ocijeniti pojedinačno prema kriteriju motivacije, iskustva, (ne)zaposlenosti i regionalne pokrivenosti. Povjerenstvo će do 30. ožujka odabrati osmero najboljih kandidata za sudjelovanje u programu stručne prakse.
Izabrani kandidati stručnu praksu pohađat će u periodu od dva tjedna, u svibnju, lipnju, rujnu i listopadu 2018. godine.
Sve tri visokoobrazovne institucije koje djeluju u Dubrovniku, Sveučilište u Dubrovniku, Rochester Institute of Technology Croatia te Libertas međunarodno sveučilište, potpisale su Sporazume o suradnji s DUNEA-om, temeljem kojeg se omogućuje studentima navedenih sveučilišta obavljanje stručne prakse u Predstavničkom uredu. Tako će uz osmero izabranih kandidata, priliku za praksu imati još tri studenata partnerskih sveučilišta.
Već sedam godina Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA provode program prakse kojeg je u Predstavničkom uredu DNŽ u Bruxellesu do sada uspješno završilo 60 mladih.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem