U natječaju ''Hrvatska kakvu želimo'' 19 osnovnih škola u DNŽ

DjecjiRadoviStrategija

U tijeku je nagradni natječaj za dječje literarne i likovne radove na temu ''Hrvatska kakvu želimo'', kojeg je organiziralo Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja te Agencijom za odgoj i obrazovanje, u sklopu procesa izrade Nacionalne razvojne strategije Republike Hrvatske do 2030. godine. 

 

Natječaj se provodi na školskoj, županijskoj i nacionalnoj razini u 4 kategorije:

1. likovni radovi učenika od I. do IV. razreda
2. literarni radovi učenika od I. do IV. razreda
3. likovni radovi učenika od V. do VIII. razreda
4. literarni radovi učenika od V. do VIII. Razreda

U Natječaju sudjeluju učenici osnovnih škola koje su iskazale interes i prijavile svoje sudjelovanje do 8. veljače ove godine. U Dubrovačko-neretvanskoj županiji prijavilo se 19 osnovnih škol, a radove će zaprimati Regionalna razvojna agencija DUNEA, koja organizira i Županijski ocjenjivački odbor.
Rok za dostavu radova škola je 01.03.2018., nakon čega će Županijski ocjenjivački odbor odabrati najbolje među njima te će odabrane radove (najviše 12, po tri iz svake kategorije) dostaviti Ministarstvu regionalnoga razvoja i fondova Europske unije zaključno do 15. ožujka 2018. za natječaj na nacionalnoj razini.
Po završetku natječaja Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije upriličit će svečanu dodjelu nagrada za sve finaliste natječaja, uz prigodni dječji program i izložbu najboljih radova.
Svi učenici koji su sudjelovali u natječaju zaprimit će potvrde o sudjelovanju, a predviđena je i izrada slikovnice te kalendara za 2019. godinu s odabranim dječjim radovima.

UPUTE I PRAVILA

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem