Sastanak na temu razvoja ruralnog turizma na Korčuli

KorculaRuralni2

U gradskoj vijećnici Grada Korčule u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne razvojne agencije DUNEA-e održan je sastanak na temu daljnjeg razvoja ruralnog turizma na Korčuli.
Sastanku su, uz zamjenika dubrovačko-neretvanskog župana Joška Cebala, nazočili i direktori otočkih turističkih zajednica te predstavnici jedinica lokalne samouprave.

Zamjenik župana Joško Cebalo istaknuo je ovom prilikom kako je Županija sustavno pristupila razvoju ruralnog turizma na jugu Hrvatske.
”Do sada su ustrojene tematske turističke cesta na poluotoku Pelješcu i u Neretvi, a cilj nam je u narednom razdoblju iskoordinirati aktivnosti za daljnji razvoj ruralnog turizma i na otoku Korčuli”, rekao je zamjenik Cebalo te istaknuo kako je nužna suradnja svih koji su uključeni u razvoj ovog vida turizma – od turističkih zajednica, jedinica lokalne samouprave do proizvođača i ostalih subjekata u turizmu.

KorculaRuralni1

Na sastanku je utvrđeno postojeće stanje, a istaknut je veliki potencijal ovog otoka u razvoju ruralnog gospodarstva. Zaključeno je kako će se u ožujku organizirati sastanak s poduzetnicima koji se bave ruralnim turizmom na kojem će biti govora o današnjim trendovima i mogućnosti apliciranja na europske fondove.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem