Vinari i ugostitelji susrest će se 15. veljače u Vrtovima sunca

SusretVinara

Poslovni susret za pripremu vinskih karti za sezonu 2018. i ove godine organiziraju Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA te pozivaju vinare s područja naše županije te ugostitelje i hotelijere da se prijave za susret. Susret vinara i ugostitelja održat će se 15. veljače u Vrtovima sunca u Orašcu od 11 do 16 sati. 

Ove godine novost su radionica ''Potencijali nove berbe / kušanje mladih vina'' i okrugli stol ''Gdje je mjesto lokalnim sortama na hrvatskim vinskim kartama?'', a koje će voditi nagrađivani hrvatski sommelier Siniša Lasan, sommelierski prvak Hrvatske i sudac Decanterovih svjetskih nagrada.

SusretVinara2017b

Ovaj susret, četvrtu godinu zaredom, organizira se s ciljem povezivanja vinara i ugostitelja u vrijeme kada se formiraju vinske karte za novu sezonu. Omogućuje direktnu prezentaciju vina potencijalnim novim kupcima te dogovaranje uvjete suradnje, a ugostiteljima je prilika da otkriju nova zanimljiva vina. Susret je zatvorenog tipa te nije dostupan za širu javnost kako bi se postigla ciljana atmosfera nesmetanog dogovora i fokusa na ostvarivanje poslovne suradnje.

Sudjelovanje na poslovnom susretu je bez naknade, a potrebno je samo prijaviti se na telefon 020 312 714 ili e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - vinari najkasnije do 06. veljače 2018., a prijave ugostitelja primaju se do 13. veljače.

Susret2016J

Vinari uz prijavu trebaju navesti:

IME VINARIJE
KONTAKT (adresa, mob, tel, e-mail)
POPIS VINA (s oznakom berbe) koje će predstaviti

PROGRAM
Poziv_vinari_2018.pdf
Poziv_ugostiteljima_2018.pdf

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem