Izaslanstvo Brodsko-posavske županije u uredu DNŽ u Bruxellesu

BPZstudijsko

U sklopu studijskog putovanja izaslanstvo Brodsko-posavske županije, koje su činili pročelnici upravnih odjela, predstavnici Regionalne razvojne agencije CTR te općinski načelnici, posjetilo je i Predstavnički ured Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu. Tijekom svog boravka od 28. do 30. studenoga posjetili su još Europski parlament, Europski odbor regija i predstavništvo Hrvatske gospodarske komore.
U Odboru regija pozdravili su ih brodsko-posavski župan Danijel Marušić i voditelj hrvatske delegacije u Odboru regija, dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić.

BPZstudijsko2

Cilj putovanja bio je približiti djelatnicima Regionalne razvojne agencije i Županije funkcioniranje EU institucija kroz posjete i razgovore s europskim službenicima, koji bi u budućem poslovanju mogli biti korisni kontakti te poslužiti u razmjeni znanja i jačanju kapaciteta regionalnih razvojnih agencija i javnog sektora.
Članovi studijskog putovanja boravili su u Bruxellesu kroz Projekt tehničke pomoći regionalnim koordinatorima.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem