Dani otvorenih vrata peljeških podruma 2017.

PeljeskiPodrumi

Dvanaesta po redu vinska manifestacija 'Dani otvorenih vrata peljeških podruma' održat će se 1. i 2. prosinca. Pelješki vinari vas i ove godine pozivaju da posjetite Pelješac, obiđete nove i stare vinarije i uživate u jedinstvenom okusu Plavca malog. 

Osim obilazaka podruma ove godine će se u sklopu prvog dana manifestacije, u Domu vinarske tradicije u Putnikovićima, održati i natjecanje u kuhanju lovačkog gulaša te će se moći razgledati izložba crno-bijelih fotografija ruralnog područja Dubrovačko-neretvanske županije pod nazivom ''Nekada je to bilo ovako''. Ujedno će osamnaest mladih enologa s Pelješca ocijenjivati mlada vina ovogodišnje berbe autohtonih sorti i podijeliti diplome za najbolje ocijenjeno mlado vino Rukatac, Pošip, ostale bijele sorte, Rose, Plavac mali, Plavac mali s posebnih položaja te ostale crne sorte.

Drugog dana, u subotu, u Velikom Kaštiju u Stonu će biti predstavljanje lokalnih vinarija, uz glazbene nastupe, nakon čega slijede obilasci vinarijama te u Zadružnom domu u Janjini predstavljanje vinarija s tog područja i na kraju posjete vinarijama s krajnjeg dijela Pelješca.

PROGRAM 2017.

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem