Održani Dani jegulje u Neretvi 2017.

DaniJegulje2017b

U ime Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne razvojne agencije DUNEA-a, kao partnera manifestacije, direktorica DUNEA-e Melanija Milić pozdravila je prisutne na otvorenju Dana jegulje u Metkoviću. Događanje je održano po treći put, za vikend od 17. do 19. studenog, u organizaciji Udruge Maškadur.
Ovogodišnji program počeo je Radionicom o važnosti jegulje za neretvanski kraj u Srednjoj poljoprivrednoj i tehničkoj školi Opuzen, a u Prirodoslovnom muzeju Metković otvorena je izložba o jegulji. U subotu i nedjelju na Trgu kralja Tomislava u Opuzenu održan je Sajam neretvanskih delicija uz prezentaciju i prodaju proizvoda vinara, OPGova, raznih rukotvorina i kreativaca te glazbene nastupe i kulinarski show. Sva tri dana neretvanski restorani nudili su posebne menije s jeguljom po promotivnim cijenama.
Neretvanska jegulja najbolja je upravo u ovom dijelu godine, a promovirajući je na ovaj način jegulju se želi isprofilirati kao brend te Neretvu kao gastronomsko i kulturno središte koje bi u budućnosti moglo privući više turista zainteresiranih za ruralni turizam.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem