Obrazovanje za ruralni turizam

ulje3

Seminar namijenjen OPG-ovima, turističkim seljačkim gospodarstvima i poduzetnicima u ruralnim područjima i ruralnom turizmu te svima koji rade na području ruralnog turizma (JLRS, TZ-ovi, LAG-ovi, udruge, komore...) održat će se u Metkoviću od 22. do 24. studenog 2017.  Organizira ga Hrvatska udruga za turizam i ruralni razvoj ''Klub članova Selo'' u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Metkovića.

Seminar je za sudionike besplatan, svi polaznici će dobiti uvjerenje o sudjelovanju, a potrebno se prethodni prijaviti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili faksom na broj 01 231 41 84, na obrascu koji možete pronaći u prilogu.

Trodnevni program ''Za razvoj ruralnih krajeva'' održava se u hotelu Narona u Metkoviću, a proći će se teme od osnova ruralnog turizma, pravnog okvira, organizacije boravka gostiju, mogućnosti financiranja do gastronomije, posluživanja hrane, vinskih priča te marketinga, brendiranja i odnosa s javnošću.

 

POZIV

PROGRAM

PRIJAVNI OBRAZAC

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem