DUNEA na radionici za doktorante

RadionicaCoimbra

Svoje glavne zadaće, dosadašnje rezultate, aktivnosti i iskustva u pripremi i provedbi projekata, Regionalna razvojna agencija DUNEA predstavila je na radionici u organizaciji ''Coimbra Group'' i ''UNICA-e''.
Naime, od 15. do 18. listopada u Dubrovniku se održava radionica na temu orijentacije karijera za kandidate doktorante, koju organiziraju udruženje europskih sveučilišta „Coimbra Group“ i mreža sveučilišta europskih glavnih gradova Europe „UNICA“. Na radionici su, u ulozi moderatora, sudjelovali i suradnici s brojnih sveučilišta iz raznih europskih gradova: Jena, Edinburgh, Poiters, Lausanna itd.
Raspravljalo se o tome što tržište rada nudi potencijalnim kandidatima (tražiteljima posla), ali je veliki naglasak bio i na društvenoj odgovornosti i socijalnom poduzetništvu, odnosno što budući tražitelji posla mogu ponuditi široj zajednici. Predstavnik DUNEA-e Bruno Bebić predstavio je iskustva Agencije s polaznicima ove radionice.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem