Studijski posjet Dubrovačko-neretvanske županije i DUNEA-e u Bruxellesu

BriselStudijsko2017A

Izaslanstvo Dubrovačko-neretvanske županije, koje su činili pročelnici upravnih odjela i predstavnici Regionalne razvojne agencije DUNEA, boravilo je od 9. do 12. listopada 2017., u Bruxellesu, kroz Projekt tehničke pomoći regionalnim koordinatorima. Tijekom tog razdoblja članovi izaslanstva sudjelovali su na manifestaciji "Europski tjedan regija i gradova" .
Ovom prilikom sudionici studijskog obilaska posjetili su institucije Europske unije: Odbor regija , Europsku komisiju te Europski parlament. Održani su sastanci s veleposlanikom Goranom Štefanićem i njegovim suradnicima u Stalnom predstavništvu Republike Hrvatske pri Europskoj uniji gdje se razgovaralo o aktualnim procesima i prilikama u EU fondovima.

BriselStudijsko2017B

U Europskom parlamentu izaslanstvo je sudjelovalo na konferenciji “Zajedno do EU fondova – za bolju prometnu povezanost”. U predstavničkom uredu DNŽ održana je prezentacija gđe. Nevene Biševac iz DG REGIO "Ulaganje u regije i gradove: Kohezijska politika EU 2014-2020".

BriselStudijsko2017C

Studijsko putovanje financirala je Regionalna razvojna agencija DUNEA kroz namjenska bespovratna sredstva dodijeljena u okviru Poziva na iskaz interesa regionalnim koordinatorima za dodjelu bespovratnih sredstava iz prioritetne osi 10 - Tehnička pomoć, Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

KulturaTrakaNOVO

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem