DUNEA i Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU potpisali Sporazum o suradnji

Sibenik2017

Ispred Regionalne razvojne agencije DUNEA-e, direktorica Melanija Milić potpisala je Sporazum o suradnji s Ministarstvom regionalnog razvoja i fondova Europske unije , koje je svečanost potpisivanje sa svim regionalnim koordinatorima organiziralo u Šibeniku. Sporazum o suradnji odnosi se na izradu Nacionalne razvojne strategije do 2030. godine i provedbu Programa pripreme lokalnih razvojnih projekata prihvatljivih za financiranje iz europskih strukturnih i investicijskih fondova. Za ove je aktivnosti,za perod od naredne dvije godine, DUNEA-i odobreno milijun kuna. Događanje je organizirano u okviru konferencije ''Dani regionalnog razvoja'', na kojoj sudjeluje i dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić sa suradnicima.

Potpisivanjem ovog Sporazuma Ministarstvo želi osnažiti ulogu regionalnih koordinatora u provođenju politika regionalnog razvoja, ojačati partnerstvo između Ministarstva i regionalnih koordinatora, kao i administrativne, financijske i materijalne kapacitete u svrhu što bolje pripreme za iduće financijsko razdoblje i decentralizaciju sustava upravljanja i kontrole korištenja EU fondova.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.