Ministrica EU fondova u Dubrovačko-neretvanskoj županiji

MinZalacZupanija

Uz župana Nikolu Dobroslavića, na sastanku u Palači Ranjina s ministricom regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijelom Žalac, sudjelovala je i direktorica DUNEA-e Melanija Milić, na temu budućih projekata financiranih iz EU fondova.

Na sastanku su razmotrene potrebe u rješavanju prostornih problema i mogućnost financiranja projekata u obrazovanju. Poseban naglasak stavljen je na Osnovnu školu Cavtat koja je prioritet Dubrovačko-neretvanske županije s obzirom na izuzetno loše stanje u kojem se nalazi. Ministrica Žalac i saborski zastupnici iskazali su spremnost i pomoć u pronalasku načina financiranja izgradnje novog objekta ove škole.
Sudjelovali su također i saborski zastupnici Branko Bačić i Sanja Putica, ravnatelj SAFU-a Tomislav Petric, pomoćnik ministrice obrazovanja Momir Karin, zamjenica župana Žaklina Marević, načelnik Općine Konavle Božo Lasić, ravnateljica Osnovne škole Cavtat Kate Kukuljica, zamjenice gradonačelnika Grada Dubrovnika Orlanda Tokić i Jelka Tepšić te ostali predstavnici Ministarstva, Županije i Općine.

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem