Izrađuje se vizualni identit za projekt 'Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija'

KultSv1

Upravo se izrađuje vizualni identitet za budući turistički proizvod koji će obuhvaćati sve komponente projekta 'Ruralna poučna, kulturno-etnografska turistička atrakcija', a koji će ujedno biti i vizual samog projekta. Posao dizajniranja te izrade marketinškog plana putam natječaja dobila je firma ''Prospekt d.o.o.'' iz Rijeke. Ovom uslugom kreirat će se vizualni identitet nove turističke destinacije u skladu s novim vizualnim identitetom Turističke zajednice Dubrovačko-neretvanske županije, kojim će se postići bolja vidljivost i prepoznatljivost samog turističkog proizvoda, ali i projekta za vrijeme trajanja njegove provedbe. Marketinški plan definirat će tržište i potrošače te ciljeve, rezultate i aktivnosti promocije, kao i izvore financiranja promotivnih aktivnosti.
Podsjetimo, ovim su projektom obuhvaćena područja Korčule, Dubrovačkog primorja i Mljeta, koji će nakon odrađenih aktivnosti biti bogatiji za novu kulturno-turističku ponudu.
Također i Sveučilište u Dubrovniku, kao jedan od projektnih partnera, odradilo je prvu fazu istraživanja s ciljem stvaranja novog turističkog proizvoda. Do sad su obavljene analize postojeće dokumentacije, stanja, resusrsne i atrakcijske osnove te dionika za tri projektna područja, a upravo se provodi druga faza koja obuhvaća provođenje pilot istraživanja. Prezentaciju do sada odrađenog posla dio sveučilišnog tima prezentirao je koordinatorima projekta u DUNEA-i.

KultSv2
U ovom se projektu radi o integriranom razvojnom programu temeljenom na obnovi kulturne baštine, koji ima za cilj stvaranje integralne kulturno-turističke destinacije koja uključuje pojedina ruralna i udaljena područja županije, povezana u jedinstveni turistički proizvod. Projekt obuhvaća aktivnosti od obnove kulturnih dobara do digitalnog pristupa kulturnoj baštini.

Uz Dubrovačko-neretvansku županiju kao nositelja i Regionalnu razvojnu agenciju DUNEA-u, koja je projekt pripremala, sudjeluje još 10 partnera. Financiran je iz Operativnog programa ''Konkurentnost i kohezija'' 2014-2020, ukupni prihvatljivi troškovi su 32,6 milijuna kuna, od čega 85 % bespovratna EU sredstva u iznosu od 27,7 milijuna kuna

trakakultura

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem