Dan otvorenih vrata EU projekata u županiji

DOVMetkovic1

Na šest lokacija u Dubrovačko-neretvanskoj županiji – Dubrovniku, Metkoviću, Korčuli, Cavtatu, Stonu te u prostorijama Regionalne razvojne agencije DUNEA-e, građani su danas mogli dobiti informacije o EU projektima.

Na info štandovima su direktno od djelatnika DUNEA-e i županijskih institucija mogli dobiti podatke o projektima koji se provode, kao i o samom postupku prijave i provedbe EU projekata. Također, u Srednjoj turističkoj školi u Dubrovniku te u Osnovnoj školi u Metkoviću održani su nagradni EU kvizovi za učenike. Sve to bilo je dio programa Dana otvorenih vrata EU projekata, kojeg su Dubrovačko-neretvanska županija i njezina razvojna agencija DUNEA, organizirale povodom Dana Europe i Europskog tjedna.

 

DOVGrad3

Ovom je prigodom tiskana i knjižica ''EU projekti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji'' u kojoj su predstavljeni projekti koji se provode posljednjih 11 godina. Info štand bit će postavljen još na Mljetu, u subotu 13. svibnja, čime završavaju događanja koja su činila i dio programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Kao partneri Županiji i DUNEA-i u priključili su se i Grad Korčula, Grad Metković, Općina Ston, Općina Konavle, Općina Mljet i Javna ustanova za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode Dubrovačko-neretvanske županije.

DOVGrad4

DOVKorcula2

DOVOSMetkovic

DOVMetkovic2

DOVTuristicka1

DOVCavtat2

DOVSton1

DOVGrad1

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem