Odobreno bespovratnih 20 milijuna kuna za projekt ''Objedinjeni hitni bolnički prijem''

bolnica1

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije danas je Općoj bolnici Dubrovnik dostavilo odluku o financiranju projektnog prijedloga ''Objedinjeni hitni bolnički prijem'', kojom se dodjeljuje 20.000.000,00 kuna (dvadeset milijuna kuna) bespovratnih sredstava iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija.


Nositelj projekta je Opća bolnica Dubrovnik, a pripremala ga je Regionalna razvojna agencija DUNEA, koja ga je prijavila na Poziv na dostavu projektnih prijedloga Poboljšanje pristupa hitnoj zdravstvenoj zaštiti. Ukupna vrijednost projekta je 21.587.144,72 kuna, a razlika će se financirati vlastitim sredstvima Opće bolnice Dubrovnik. Projekt će poboljšati dostupnost i kvalitetu hitne zdravstve skrbi u dubrovačkoj bolnici.
Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava potpisat će se između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, u ulozi Upravljačkog tijela, Središnje agencija za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije (SAFU), u ulozi Posredničkog tijela razine 2, i Opće bolnice Dubrovnik, u ulozi Korisnika.
SAFU je provela 1. i 2. fazu postupka dodjele te je nakon postupka provjere prihvatljivosti projekta, aktivnosti te ocjenjivanja kvalitete i provjere prihvatljivosti izdataka odlučeno o dodjeli 20 milijuna kuna, što predstavlja maksimalni iznos bespovratnih sredstava koja se mogu dodijeliti ugovorom.

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem