Dani otvorenih vrata EU projekata krenuli iz Bruxellesa

BruxOT2017a

U sklopu obilježavanja 'Otvorenih dana EU projekata' koje organiziraju Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA, u okviru programa Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, predstavništvo DNŽ u Bruxellesu organiziralo je u Odboru regija EU informativni štand na kojem se predstavila turistička i gastronomska ponuda županije, mogućnosti stranih investicija te primjeri uspješno implementiranih projekata financiranih iz europskih fondova. Na štandu su bile predstavljene i još tri županije koje koriste Ured u Bruxellesu i to Karlovačka, Brodsko-posavska i Vukovarsko-srijemska županija.

BruxOT2017b
Inače, u Bruxellesu se 06. svibnja 2017. obilježio Festival Europe i Dan otvorenih vrata europskih institucija kada sve zgrade europskih institucija – Parlament, Vijeće EU, Odbor regija i EU Komisija širom otvaraju svoja vrata svima koje zanima kako te institucije funkcioniraju.
Uz štandove hrvatskih županija, predstavile su se i mnoge druge europske regije kao i organizacije koje djeluju u Bruxellesu. Događanje svake godine privuče preko 3000 posjetitelja, a štand Dubrovačko-neretvanske županije bio je jedan od najposjećenijih među ostalim regijama EU.

BruxOT2017c

BruxOT2017d

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem