DNŽ i DUNEA na znanstvenom skupu HAZU-a

HAZUkonferencija

Regionalna razvojna agencija DUNEA sudjelovala je na međunarodnom znanstvenom skupu 'Valorizacija intermodalnoga logističkoga koridora Ploče-Mostar-Sarajevo-Vukovar (Srednji Jadran – Podunavlje)' koji se u organizaciji Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti 25. travnja 2017. održao u Zagrebu.  Na skupu je bio i dubrovačko-neretvanski župan Nikola Dobroslavić.

U prvom dijelu konferencije o statusu i planovima razvoja svojih luka govorili su predstavnici lučkih uprava Ploče i Vukovar, dok su prezentaciju projekata imale regionalne razvojne agencije HRAST, ispred Vukovarsko-srijemske, i DUNEA, ispred Dubrovačko-neretvanske županije. Projekte koji se provode i pripremaju na području doline Neretve te važnost uspostave koridora VC za daljnji razvoj predstavila je zamjenica direktorice DUNEA-e Helena Brčić.

HAZUkonferencija2

Radni, znanstveni dio skupa nastavljen je temama vezanim za prometne koridore ovog prostora te perspektivama gospodarskog i prometnog razvoja, a donesena je i Deklaracija o domovinskom koridoru Jadran – Podunavlje.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem