DUNEA-inom projektu Legend priznanje za uspješno provođenje

DodjelaNagradaProjekti

Regionalna razvojna agencija DUNEA primila je priznanje za uspješno provođenje EU projekta Legend, koje je dodijeljeno u sklopu Izbora za najuspješniji lokalni EU projekt u RH u razdoblju 2015.-2016., u organizaciji Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije. Priznanja za sudjelovanje su danas u Zagrebu uručili hrvatski premijer Andrej Plenković i ministrica regionalnog razvoja i fondova EU Gabrijela Žalac, a u ime DUNEA-e preuzela ga je direktorica Melanija Milić.
Projekt Legend, kojeg je DUNEA provodila od listopada 2012. do ožujka 2015. godine, našao se u konkurenciji 20 najuspješnijih EU projekata u Hrvatskoj, a u sklopu njegove provedbe u Osnovoj školi Opuzen postojeći sustav grijanja zamijenjen dizalicom topline s tlom kao izvorom energije. Prva nagrada, glasovanjem građana, otišla je u Međimursku županiju, za projekt ''Agenti 0-7'' za djecu s poteškoćama u razvoju.
Legend te još dva projekta koja je provodila Regionalna razvojna agencija DUNEA, kao i dva u kojem je agencija bila jedan od partnera, predstavljeni su i u knjižici ''Uspješni lokalni EU projekti u Hrvatskoj'', koju je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije izdalo prošli mjesec.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem