ZLATNA NARANČA 2017. - biraju se najbolji primjeri ruralnog turizma u županiji

ZNX

Dubrovačko-neretvanska županija i Regionalna razvojna agencija DUNEA i ove godine organiziraju ''ZLATNU NARANČU'' - izbor najboljih primjera ruralnog turizma u DNŽ. Riječ je o nastavku projekta kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitenog pristupa u vođenju obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava u službi ruralnog turizma.
Ovim putem pozivaju se svi poslovni subjekti koji se bave nekim oblikom ruralnog turizma da se jave svojim gradovima, općinama ili turističkim zajednicama mjesta kojem pripadaju te zajedno s njima ispune prijavu te prikupe prateću dokumentaciju za ovaj natječaj. Prijavu prema organizatoru podnosi jedinica lokalne samouprave ili lokalna turistička zajednica, koje i same mogu predložiti kandidate za koje smatraju da mogu konkurirati za nagradu.
Poziv je otvoren od 31. ožujka do zaključno 14. travnja 2017.
Pravilnik za ocjenjivanje i izbor kandidata za nagradu ''ZLATNA NARANČA – najbolji primjeri ruralnog turizma u DNŽ'' može se pronaći na stranicama Dubrovačko-neretvanske županije i DUNEA-e.
Najbolje će birati ocjenjivačka komisija u dva kruga izbora – u prvom će se na temelju prijava i tražene dokumentacije izabrati do 15 finalista, između kojih će se potom, provjerom na terenu, izabrati pobjednici.
Pobjednici osvajaju:
1. nagrada – Zlatna povelja i statua
2. nagrada – Srebrna povelja
3. nagrada – Brončana povelja
Prvonagrađeni dobiva i poklon bon u u iznosu od 5.000,00 kn kojim može nabaviti robe i/ili usluge za dodatno poboljšanje kvalitete svoje ponude. Svi finalisti će biti predstavljeni u posebnoj brošuri.
Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte na telefon 312 – 714 ili mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a detaljnije informacije mogu se pronaći na linkovima u nastavku:

PRAVILNIK

POZIV ZA PRIJAVE

ZNlogo

 

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem