DUNEA na Effectus Forumu

effectusPanel

Direktorica Regionalne razvojne agencije DUNEA-e Melanija Milić sudjelovala je kao panelist na 6. Effectus Forumu održanom 28. ožujka 2017. na Effectus studiju financija i prava u Zagrebu, kao predstavnica regionalnih razvojnih agencija.
Uvodno izlaganje održala je ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac, koja je uz direktoricu Milić i Sanju Bošnjak, v.d. županicu Virovitičko-podravske županije, sudjelovala u panel raspravi na temu novosti u politici regionalnog razvoja Hrvatske, zakonske regulative i povezanost regionalnog razvoja uz mogućnosti korišenja EU fondova.
Direktorica DUNEA-e ovom je prilikom, između ostalog, govorila o suradnji na projektima s jedinicama lokalne samouprave te o provedbi novih projekta iz Operativnog programa konkurentnost i kohezija.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem