Poziv za praksu u predstavničkom uredu Dubrovačko-neretvanske županije u Bruxellesu

MladiPraksa

Program prakse aktivnost je kojom predstavnički ured DNŽ u Bruxellesu nudi mogućnost usavršavanja i učenja o Europskoj uniji. Cilj je ove aktivnosti omogućiti praktičnu edukaciju za mlade koji se žele usavršavati u području EU poslova.
Prijaviti se mogu mladi od 20 godina i stariji, studenti ili zaposleni sa završenim visokoškolskim obrazovanjem, koji imaju prebivalište u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i dobro poznaju engleski jezik.
Stručna praksa u Predstavničkom uredu DNŽ u Bruxellesu trajat će u periodu od dva tjedna, a predviđena je za mjesece svibanj, lipanj, rujan i listopad 2017. Ovim je pozivom omogućena praksa za osmero praktikanata u navedenim terminima. O najboljim kandidatima odlučit će Povjerenstvo u roku od najkasnije 30 dana od zadnjeg dana za zaprimanje prijava.
Aktivnosti koje će student/ica na stručnoj praksi u uredu u Bruxellesu obavljati su: pratiti rad EU institucija i EU natječaje, pripremati kratke pisane informacije, sudjelovati na sastancima zajedno s djelatnikom ureda, pratiti stručne konferencije i seminare na temu EU fondova i projekata, pomagati oko organizacije gospodarskih delegacija te pri izradi dopisa i u službenoj korespondenciji između ureda u Bruxellesu i drugih partnera i institucija u EU.
Ured u Bruxellesu omogućit će studentu na praksi radni stol i računalo u uredu, internet, te telefon koji se može koristi samo u svrhu obavljanja prakse, ali ne i privatno. Ostale troškove (put, hrana, javni prijevoz...) koje će student imati prilikom obavljanja stručne prakse snosit će sam dok će Dubrovačko-neretvanska županija osigurati besplatan smještaj u apartmanu koji se nalazi u neposrednoj blizini EU institucija i Ureda u Bruxellesu.
Pozivaju se svi zainteresirani mladi za praksu u Bruxellesu da do 15. ožujka 2017. pošalju svoj životopis i motivacijsko pismo na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem