Prvi sastanak projektnih partnera MONITORIS 3

MonitorisKickoff1

Regionalna razvojna agencija DUNEA je kao projektni partner ugovorila MONITORIS3 unutar Interreg Europe programa te zajedno s ostalim partnerima sudjelovala na prvom projektnom sastanku u Santiago de Compostela u Španjolskoj.
Projekt MONITORIS3 bavi se razmjenom iskustava i kreiranju mehanizma monitoringa u provedbi strategija pametne specijalizacije.
DUNEA će svoje aktivnosti bazirati na iskustvima na pripremi projekata u skladu sa Strategijom pametne specijalizacije (S3) Republike Hrvatske, monitoring provedbe Strategije pametne specijaliazcije u suradnji s Ministarstvom gospodarstva, poduzetništva i obrta kao i umrežavanjem znanstvenika i gospodarskih subjekata. Trajanje projekta je pet godina.
Projektni partneri su Galicijska inovacijska agencija (GAIN), Regionalna agencija zapadne Rumunjske (WRDA), Regija Veneto, Regija Norland (Norveška), portugalska Nacionalna i Regionalna agencija za inovacije.
Ukupan proračun projekta je 1.5 milijuna eura dok je proračun DUNEA 180.000,00 eura. Na sastanku, koji je održan 26. i 27. siječnja 2017. ispred DUNEA-e su sudjelovali koordinatori za regionalni razvoj i fondove EU Zvonko Čuljat i Franica Miloš.

MonitorisKickoff2

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na:

 

Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem