Održan Poslovni susreta vinara i ugostitelja 2017.

SusretVinara2017c

Treći po redu Poslovni susret vinara i ugostitelja održan je 19. siječnja u organizaciji Dubrovačko-neretvanske županije i Regionalne razvojne agencije DUNEA. Susret u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik okupio je ukupno 50 izlagača, a uz vinare ove su se godine, kao dio projekta Well-O-Live predstavili i korčulanski uljari koji odnedavno nose EU zaštićenu oznaku izvornosti.

 

SusretVinara2017a

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i ovom je prigodom istaknuo kako vina naše županije, kao najbolja hrvatska vina, zaslužuju visoku zastupljenost na vinskim kartama naših ugostiteljskih objekata. Najavio je i nadolazeći festival vina Dubrovnik FestiWine, koji će se održati od 17. do 23. travnja u Lazaretima, a novost je da se ove godine festival otvara i za vinare iz EU, uz subvencioniranu cijenu za izlagače iz naše županije.
U prigodi otvorenja Susreta ispred vinara okupljenima se obratio Božo Martinović, te Željko Miletić kao predsjednik Strukovne grupe hotelijera pri HGK županijskoj komori Dubrovnik. Susret je bio isključivo poslovan, u svrhu formiranja vinskih karti za novu sezonu.

SusretVinara2017d

SusretVinara2017f

SusretVinara2017b

SusretVinara2017e

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik

Pratite nas na:

 

Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem