U Dubrovniku otvoren Roadshow u sklopu projekta InnovaMare

 Innovamare

U Studentskom domu u Dubrovniku otvoren je prvi Roadshow u sklopu strateškog projekta InnovaMare koji se provodi u okviru Interreg programa Italija-Hrvatska.

Okupljene je u ime Dubrovačko-neretvanske županije pozdravio pročelnik Upravnog odjela za poduzetništvo, turizam i more Ivo Klaić, a u ime Regionalne agencije DUNEA zamjenik ravnateljice Bruno Bebić.

U Sklopu Roadshowa održat će se radionice i prezentacije znanstveno istraživačkog sektora za podvodnu robotiku namijenjene privatnom i javnom sektoru te prezentacija budućih trendova i predviđanja razvoja s naglasakom na umrežavanju kroz dijalog i prijenos znanja, zajednički razvoj novih projektnih koncepata i uspostavljanje partnerskih konzorcija za buduće pozive.

Projekt InnovaMare je dio Programa prekogranične suradnje Italija – Hrvatska. Čini ga konzorcij od 14 partnera iz Hrvatske i Italije, a Hrvatska gospodarska komora je nositelj projekta. Projekt ima za cilj razvoj i uspostavu inovacijskog ekosustava na području podvodne robotike i senzorike za potrebe kontrole i nadzora onečišćenja u Jadranskom moru.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.