Produljenje ugovornih rokova za korisnike javnih poziva i natječaja Fonda iz područja EnU i korištenja OIE

fzoeu

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je da se za daljnjih 6 mjeseci produljuju ugovorni rokovi za realizaciju projekata i dostavu dokumentacije za isplatu određeni javnim pozivima Fonda.

To se odnosi isključivo na već sklopljene ugovore o sufinanciranju, kojima su sredstva odobrena na temelju prijave na sljedeće javne pozive:

- Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju toplinske ili toplinske i rashladne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju od 7. rujna 2020.
- Javni poziv za sufinanciranje korištenja EnU i OiE u industrijskim sustavima, obrtničkim manufakturama te opg-ovima od 28. listopada 2020.
- Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije (fotonaponskih sustava) u turizmu fizičkim osobama građanima – registriranim iznajmljivačima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima od 30. rujna 2020.
- Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije za proizvodnju električne energije u kućanstvima, za vlastitu potrošnju od 29. lipnja 2020.

Također, rok određen točkom VIII. Javnog poziva za sufinanciranje energetske obnove zgrada sa svojstvom kulturnog dobra od 29. listopada 2020. za dostavu dokumentacije o uspješno provedenom postupku javne nabave, koji je Odlukom Fonda od 26. srpnja 2021. produljen na dodatnih 6 mjeseci, produljuje se za još dodatnih 6 mjeseci.

Rok sada iznosi 18 mjeseci od dana zaprimanja Odluke od strane odabranog korisnika sredstava Fonda.

Više informacija dostupno je na službenoj stranici Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost.

Logo eu fondova

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.