EUROPE DIRECT DNŽ: Treće izdanje pub kviza okupilo rekordan broj timova

europe dir 3003

U Dubrovniku je 29. ožujka održano treće izdanje pub kviza kojeg jednom mjesečno, prema godišnjem planu aktivnosti projekta EUROPE DIRECT DNŽ, provodi jedan od projektnih partnera odnosno, udruga Erasmus Student Network Dubrovnik.

Kviz je okupio rekordan broj timova, čak devet, a tražilo se i mjesto više. Sudionici su ovaj put imali priliku ispitati svoja znanja o Erasmus+ programu i ostalim vrstama mobilnosti.

Sa samo jednim bodom razlike pobjedu je odnio tim „Aries“, čija pobjeda nije bila preveliko iznenađenje s obzirom na to da su tri člana tima sudjelovala u programu mobilnosti. Pobjednicima su uručene prigodne nagrade EUROPE DIRECT DNŽ, a tim je istaknuo kako im je odlazak na mobilnost uvelike pomogao da prošire svoje vidike te apeliraju da svi koji su u prilici bar jednom iskoriste mogućnosti koje nude programi mobilnosti.

Najavu o datumu održavanja idućeg pub kviza u travnju možete popratiti na službenom Instagram i Facebook profilu EUROPE DIRECT DNŽ.

Logo Europe direct DNŽ

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.