Najava nacionalnog informativnog dana u sklopu programa Obzor Europa

 vinograd 0811

Agencija za mobilnost i programe EU 16. studenoga organizira Nacionalni informativni dan u sklopu programa Obzor Europa.

Na informativnom danu bit će predstavljen radni program za Klaster 6 – Hrana, biogospodarstvo, prirodni resursi, poljoprivreda i okoliš, predstojeće teme i natječaji iz radnoga programa 2021. – 2022., nacionalni sustav podrške i mjere za jačanje nacionalnog sudjelovanja u programima EU, usluge koje pruža ured nacionalnih kontakt osoba za Obzor Europa u Agenciji za mobilnost i programe EU, iskustva prijavitelja iz prethodnih natječaja te iskustva evaluatora iz prijašnjeg programa Obzor 2020.

Informativni dan održat će se putem Zoom platforme, s početkom u 10:30 sati. Održava se na hrvatskom jeziku, osim prezentacija koje će održati predstavnici Europske komisije na engleskom jeziku.

Sudjelovanje je besplatno, a svi zainteresirani mogu se prijaviti putem poveznice dostupne na službenoj stranici Obzor Europa najkasnije do 15. studenoga do kraja dana.

Više informacija o Nacionalnom informativnom danu može se pronaći na službenoj stranici Obzor Europa.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova' 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.