Objavljene izmjene šestog Poziva za podnošenje prijava za korištenje sredstava iz Fonda za MSP-ove u okviru programa Ideas Powered for Business

ideja 1310

Ured Europske unije za intelektualno vlasništvo (EUIPO) objavio je izmjene šestog Poziva za podnošenje prijava za korištenje sredstava iz Fonda za MSP-ove u okviru programa Ideas Powered for Business.

Poziv je otvoren od 01. do 31. listopada 2021.g., no produžen je rok za izvršenje mjere do 01. svibnja 2022. godine (umjesto do kraja prosinca 2021. godine).

Fond za mala i srednja poduzeća (Fond za MSP-ove) program je bespovratnih sredstava u iznosu od 20 milijuna EUR, čija je svrha pomoći malim i srednjim poduzećima (MSP) sa sjedištem u Europskoj uniji da ostvare lakši pristup i veću korist od svojih prava intelektualnog vlasništva.

Fond nudi financijsku podršku MSP-ovima u obliku povrata troškova za prijave žigova i dizajna i/ili za usluge preddijagnostičkog ispitivanja Intelektualnog vlasništva (IP Scan), do maksimalnog iznosa od 1.500 EUR po poduzeću.

Više informacija o Pozivu dostupno je na službenoj EUIPO stranici, kao i ispravak Poziva koji je dostupan na službenoj stranici Ureda Europske unije za intelektualno vlasništvo.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.