DUNEA organizira sjednicu Osnivačke skupštine nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu (FLAG)

barka

U organizaciji Regionalne agencije DUNEA u ponedjeljak, 11. listopada, s početkom u 10:00 sati u prostorijama Studentskog doma u Dubrovniku održat će se sjednica Osnivačke skupštine nove Lokalne akcijske skupine u ribarstvu (FLAG).

Skupštini će nazočiti predstavnici jedinica lokalne samouprave, te predstavnici gospodarskog i civilnog sektora koji će postati članovi budućeg FLAG-a.

Lokalna akcijska skupina u ribarstvu (eng. Fisheries Local Action Group) FLAG je partnerstvo predstavnika gospodarskog sektora ribarstva, civilnog i javnog sektora osnovano s namjerom izrade i provedbe Lokalne razvojne strategije u ribarstvu (LRSR) svog područja i lakšeg povlačenja sredstava iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo. Najvažnija zadaća FLAG-a uključuje izradu i provedbu Lokalne razvojne strategije, te poticanje lokalnog stanovništva na predlaganje, izradu i provedbu razvojnih projekata.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.