DUNEA održala radionicu o mogućnostima financiranja projekata kroz ESI fondove

Radionica s dvoje govornika, ljudi slušaju predavanje zasebno za stolovima

Predstavnice Regionalne agencije DUNEA, Ivana Prce i Tea Sekulo,održale se u petak, 13. studenoga, informativnu radionicu u sklopu projekta 'Znanjem do EU fondova'. 

Radionica se održala u hotelu Adria, a sudjelovali su predstavnici javnopravnih tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije koji provode EU projekte ili su u tijeku pripreme novih projekata. Prce je predstavila mogućnosti financiranja projekata kroz Europski socijalni fond, dok je Sekulo održala predavanje o informiranju i vidljivosti ESI fondova, kao sastavnom dijelu svakog EU projekta. Uz teoretski dio, predstavljeni su i primjeri dobre prakse na projektima koje Regionalna agencija DUNEA i Dubrovačko-neretvanska županija trenutno provode, a dan je i osvrt na projekte koji su tek u pripremi upravo na Europski socijalni fond. 

Informativna radionica organizirala se u sklopu projekta 'Znanjem do EU fondova' kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 16.987.378,29 kuna, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 14.439.271,51 kuna.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidbže projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.