DUNEA organizira radionicu ''Mogućnosti financiranja iz Europskog socijalnog fonda' uz primjere dobre prakse

Edukacija, ilustracija koja prikazuje engleske riječi koje osoba ispisuje na prozirnu ploču

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije – DUNEA poziva predstavnike zainteresiranih javnopravnih tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije na radionicu 'Mogućnosti financiranja iz Europskog socijalnog fonda' uz primjere dobre prakse.

Radionica će se održati u petak, 13. studenoga u 10 sati u hotelu Adria, na adresi Radnička ul. 46.  Zbog organizacijskih razloga, molimo da svoje sudjelovanje potvrdite Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. a najkasnije do četvrtka, 12. studenoga 2020. godine. 

Radionica se organizira  u sklopu projekta 'Znanjem do EU fondova' kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 16.987.378,29 kuna, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 14.439.271,51 kuna.

Logotip europskih strukturnih fondova, zastava Europske unije

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidbže projekta 'Znanjem do EU fondova'

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.