DUNEA predstavila program Interreg V-A Italija - Hrvatska 2014-2020

Radionica predstavljanja programa Interreg IT-HR, sala s ljudima i tri predavačice

Regionalna razvojna agencija Dubrovačko-neretvanske županije – DUNEA održala je 30. rujna, implementacijsku radionicu 'Program prekogranične suradnje INTERREG V-A Italija – Hrvatska 2014. – 2020.'.

Uz poštivanje svih epidemioloških mjera, na radionici u sali hotela Adria sudjelovali su predstavnici javnopravnih tijela s područja Dubrovačko-neretvanske županije koji provode projekte iz navedenog programa. Tijekom prezentacije, predstavnice Regionalne agencije DUNEA upoznale su sudionike s pravilima izvještavanja, najčešćim nepravilnostima u provedbi projekta, procedurama podnošenja Izvještaja o napretku te uputama za rad u SIU sustavu. 

U okviru programa prekogranične suradnje Italija-Hrvatska 2014-2020, ugovoreno je 11 novih strateških projekata koji se bave ekološkim problemima, požarima, poplavama, onečišćenjima na moru i otpadu u moru, prirodnom i kulturnom baštinom, te se svi provode na području Dubrovačko-neretvanske županije.

tp3

Radionica s istom temom održat će se u još jednom terminu, 6. listopada u hotelu Adria, a Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.do petka, 3. listopada.

Implementacijska radionica organizirana je u sklopu projekta 'Znanjem do EU fondova' kojim Regionalna agencija DUNEA pruža potporu jedinicama lokalne i područne samouprave i ostalim javno-pravnim tijelima s područja Dubrovačko-neretvanske županije u pripremi i provedbi projekata sufinanciranih iz EU fondova. Projekt je ugovoren kroz Operativni program konkurentnost i kohezija. Ukupna vrijednost projekta je 16.987.378,29 kuna, a iz Europskog fonda za regionalni razvoj osigurano je 14.439.271,51 kuna.

logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti promidžba i vidljivost projekta 'Znanjem do EU fondova'.

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.