Održana radionica o važnosti udruživanja proizvođača u akvakulturi

akvakultura11

Organizacije proizvođača u akvakulturi bila je tema radionice održane 13. kolovoza u prostorijama Poduzetničko-proizvodnog impulsnog centra, a organizirali su je Dubrovačko-neretvanska županija, Obrtnička komora Dubrovačko-neretvanske županije i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

Ravnateljica Regionalne agencije DUNEA Melanija Milić uvodno je pozdravila prisutne te je ovom prilikom ukazala na važnost udruživanja kao ključa uspjeha kako u akvakulturi tako i u drugim djelatnostima, ističući primjere dobre prakse kao motiv za udruživanje. Gosti predavači bili su Mirta Novak, voditeljica Odjela za uređenje tržišta u ribarstvu i Josip Furčić, voditelj Službe za tržišni informacijski sustav u ribarstvu.

Radionica je organizirana uz tehničku pomoć Regionalne agencije DUNEA, te je dala odgovore na pitanja o pravnom okviru osnivanja organizacija proizvođača u akvakulturi, važnosti udruživanja, prednostima u tržišnom natjecanju kako bi se postigla što bolja konkurentnost te prednosti kod povlačenja sredstava iz EU fondova.

 

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.