Pridružite se foto natječaju #ourEurope i osvojite promotivni paket

fotoeu2020

Proslavimo europsku ljepotu i raznolikost povodom #EuropeDay! Pridružite se foto natječaju #ourEurope i osvojite promotivni paket EU2020HR.

Ovih dana kad su putovanja i druženje svedeni na minimum, pozivamo vas da Dan Europe obilježite fotografijama koje slave europske prirodne, kulturne, povijesne, gastronomske ili bilo koje druge posebnosti. Sjetite se trenutaka kad ste se osjećali kao Europljanin, bilo na putovanjima ili u dvorištu, kad ste izlazili s prijateljima ili na večeru za dvoje, tijekom studentske razmjene ili na poslovnim sastancima.

Pošaljite svoje fotografije pod nazivom #ourEurope na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., zajedno s imenom i prezimenom fotografa i opisom fotografije (kad i gdje je ona snimljena) do podne 8. svibnja 2020. godine.
Tri najbolje fotografije bit će nagrađene promotivnim paketima hrvatskog predsjedavanja Vijećem Europske unije. Pobjedničke fotografije bit će proglašene 9. svibnja na web stranici eu2020.hr i na platformama društvenih mreža EU2020HR (Facebook, Instagram, Twitter).

Fotografski natječaj #ourEurope organizira Tajništvo hrvatskog predsjedništva Vijeća Europske unije u suradnji s predstavništvom Europske komisije i uredom Europskog parlamenta u Hrvatskoj povodom Dana Europe. Tog dana prije 70 godina predstavljena je Schumanova deklaracija kojom su postavljeni temelji za Europsku zajednicu za ugljen i čelik, iz koje se naknadno razvila Europska unija.

Ostanite kod kuće i putujte po Europi uz #ourEurope! Više informacija pronađite ovdje. 

        

          logotipi vidljivost

Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost Regionalne agencije DUNEA.

Članak je objavljen u sklopu provedbe aktivnosti informiranja projekta 'Znanjem do EU fondova'.

OZNAKE

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.