WELL-O-LIVE

 

Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja

Program: COSME

Nositelj projekta: Općina Brindisi, Italija

Trajanje: 05/2016 – 07/2017

Proračun: € 293.789,90 (DUNEA proračun € 26.322,00)

 

Prednosti maslinovog ulja poznate su od davnina, koristi se stoljećima kao hrana i kao lijek, a sve više i kao turistički proizvod. Neke su destinacije poznate upravo po maslinovom ulju, koje je postalo prepoznatljivi brend.
Projekt ''WELL-O-LIVE – Europskim putevima maslina do opuštanja i zdravlja'' je usmjeren na razvoj odživog transnacionalnog proizvoda ruralnog turizma, uključujući zdravstvene i kulturne aktivnosti, biciklističke i pješačke ture, degustacije vina i hrane, na bazi ponude maslina i maslinovog ulja. Regionalna razvojna agencija DUNEA uključena je kao jedan od projektnih partnera, a uz Hrvatsku sudjeluju još Grčka, Francuska, Italija, Španjolska, Bugarska i Finska.
Glavni cilj je promicanje transnacionalne mreže ruralnih turističkih ruta usmjerena na zdravstvene aktivnosti povezane s maslinama i maslinovim uljem i valorizacijom kulturne i prirodne baštine diljem Europe. Želi se povećati raznovrsnost i promicanti kvaliteta i inovativnost u turističkoj ponudi, poboljšati suradnja na europskoj razini potičući sudjelovanje malih i srednjih poduzeća u turizmu i partnerstva između turistički povezanih dionika te razvijati i širiti inovativni poslovni model za upravljanje turističkim proizvodima.

Web stranica WellOLIve: www.wellolive.eu/
Link na facebook stranicu projekta: @wellolive.eu
Link na youtoube video "Blogger experinece Croatia": www.youtube.com/watch?v=UWjJ-vSC4pU


OZNAKE

Drugi o nama

Preko županijske Razvojne agencije u protekle tri i pol godine realizirano je ili započeto niz projekata za koje je iz fondova EU-a osigurano više od 50 milijuna kuna

Kontaktirajte nas

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  +385 20 312 714
  +385 20 312 715
  Branitelja Dubrovnika 41,
     20000 Dubrovnik
Obavještavamo Vas kako ova stranica koristi kolačiće (cookies) u svrhu funkcionalnosti naše web stranice, kvalitetnijeg postavljanja našeg sustava i bolje prezentacije.
Više informacija Pristajem Ne pristajem